Máme zlato!

4. 8. 2017 Autor: Milan Šafr Metropolitní univerzita Praha má ve svých řadách dalšího akademického mistra. Poprvé se tak stalo v míčové hře, a to v tenise na Českých akademických hrách.

Celkem 23 sportovních disciplín, kterých se zúčastnili studenti z 35 českých vysokých škol. Barvy Metropolitní univerzity Praha hájil jeden účastník a vyhrál svou soutěž v tenise jednotlivců. V celkovém bodování všech startujících škol 23. místo pro naši univerzitu. MUP se v poslední době prezentuje na poli sportovním pod heslem méně je někdy více aneb kvalita lepší kvantity. Do bojů na Českých akademických hrách, pořádaných tentokrát v Praze Českým vysokým učením technickým ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou, se zapojil pouze tenista Ondřej Dušek, student druhého ročníku oboru Mezinárodní obchod.

V cestě za triumfem musel Ondra pokořit čtyři protihráče. Stalo se a svým soupeřům nedovolil zvítězit ani v jednom setu. V jednom případě dokonce zazpíval protihráči pověstný „kanár“. Ondrovi k tomuto skvělému výsledku gratulujeme a děkujeme za skvělou prezentaci naší univerzity.