Tenisový turnaj ve dvouhře se opět vydařil

27. 6. 2016 Autor: Milan Šafr Teprve 2. ročník tenisového turnaje ve dvouhrách se na kurtech TJ Solidarita nesl ve znamení skvělého tenisu, fair play a radosti ze hry. To vše za slunečného počasí doprovázeného pohodou a úsměvy všech zúčastněných i přihlížejících.

Jsem rád, že se opět, mezi studenty a absolventy, do hry zapojili také zaměstnanci Metropolitní univerzity Praha, tentokrát zastoupení ekonomickým ředitelem MUP Janem Rettem a akademickou personou, hvězdou politických diskuzí na ČT24, Petrem Justem. Mám radost z toho, že na mě na kurtu ani jeden z mých milých kolegů nenašel zbraň a odešli ze zápasů proti mně s prohrou. Je pravda, že pana ředitele jsem udolal po tuhém boji až v tiebreaku.

Stejně jako v loňském roce si pohár pro vítěze odnesl Lukáš Heřtus, na kterého ve finále nestačil multifunkční sportovec Jirka Šnejdárek.

Poděkování patří Alešovi Procházkovi za řízení turnaje a také za to, že během semestru věnuje vzornou péči našim studentům v tenisových hodinách, kde rozvíjí jejich tenisové dovednosti. Nesmím zapomenout ani na „skoromagistra“ Honzu Hájka, který kromě podpory hráčů stihl nafotit krásné momentky z průběhu celého turnaje, posuďte sami.

Zvláště krásné léto přeji Všem sportovním a tenisovým nadšencům a věřím, že se příštím semestru opět potkáme na kurtech, ať už při semestrálních hodinách, anebo na turnajích (dvouhry – červen, čtyřhry – prosinec).