Seznamování v Jizerských horách

2. 12. 2016 Autor: redakce Každý podzim pořádá Sportovní klub MUP pro studenty seznamovací akci. Ne jinak tomu bylo i letos. Možnosti poznat své spolužáky při sportovních a společenských aktivitách v malebném prostředí Jizerských hor využilo 22 studentů, tentokrát nejpočetněji z oboru Mediální studia.

Prodloužený víkend začal čtvrteční večeří, po které proběhlo klasické představovací kolečko. Ti méně unavení pokračovali dále společenskou hrou Aktivity. Páteční dopoledne vyplnily logické, dovednostní a poznávací hry. Po obědě vyrazila skupina na travní lyžování a lezení na umělé stěně s cepíny. Další den čekalo studenty překonávání nízkých i vysokých lanových překážek a odpolední výlet na koloběžkách. Pohodlnější účastníci volili místo koloběžek vybrušování střeleckých schopností, a to s lukem a se vzduchovkou. Poslední den měli účastníci možnost vyzkoušet slaňování na skále. Pak už je čekal jen závěrečný oběd.

Nutno připomenout, že tato celá akce není jen o denním programu. Večery tradičně vyplňují skupinové společenské hry a dlouhé noční nekončící „pokojové párty“. Seznamovací akce je totiž pořádána s cílem budovat nejen sportovního ducha, ale také vytvářet nové vztahy a přátelství mezi studenty MUP napříč obory.

Video Milana Šafra :-)