Pařák jako na poušti

24. 6. 2015 Autor: redakce Turnaj smíšených dvojic v plážovém volejbale uzavřel 3. června bohatou letní sérii sportovních turnajů pořádaných SK MUP. Z původně plánovaného květnového (20.) propršeného termínu byl turnaj přeložený na začátek června s vírou, že bude počasí příznivější. Příroda tentokrát nezklamala a účastníci si po celou dobu turnaje „užívali“ až příliš slunečného počasí a vysokých teplot.

Šest párů se na pískových kurtech sportovního areálu Gutovka utkalo systémem každý s každým. První čtyři týmy postoupily do vyřazovacích bojů o první místo, poslední týmy si zahrály o konečné páté místo. Pár Věra Hauptmanová a Jirka Šnejdárek nenašli po celou dobu na turnaji přemožitele a zaslouženě si tak odnesli pohár pro vítěze 3. ročníku, ikdyž chvíli to ve finále vypadalo, že nakonec druhý pár Karolína Kozáková a Milan Šafr sahá po senzaci.

Všichni si skvěle zahráli, ačkoli někteří končili turnaj na hranici svých sil, které jim ubíralo mimořádně ostré jarní slunce nad hlavou a rozžhavený písek pod nohama.

V příštím roce se se zájemci o tento krásný sport opět jistě uvidíme na písku, ať už v semestru, kdy probíhají ve sportovním areálu na Gutovce hodiny pro středně pokročilé hráče, anebo na turnaji, který je vyvrcholením letního semestru.

Krásné léto a hodně zážitků na pláži :-).

Spoustu fotek z turnaje najdete na facebooku.