Den pro MUP ve Fitness World Class

18. 3. 2016 Autor: redakce Metropolitní univerzita Praha nabízí prostřednictvím fitness World Class studentům a zaměstnancům možnost zvýhodněného členství do klubu v Praze na Václavském Náměstí také v letním semestru 2015/16.

Členství ve fitness nabízí neomezený vstup do posilovny, na skupinové lekce (Body Pump, Spinning, Power jogu a další) Crossfit a Cardio zony. Studenti a zaměstnanci mohou využívat také parní lázeň a saunu. V minulém roce této možnosti využilo přes 50 zájemců a velká část z nich se díky dobré zkušenosti za skvělou cenu opakovaně vrací.

Pro ty, kteří si chtějí kvalitu těchto služeb vyzkoušet, pořádá 31. března 2016  MUP ve spolupráci s fitness World Class Otevřený den pro studenty i zaměstnance MUP. Podmínkou využití této možnosti je, že se zájemci prokáží na recepci kartičkou studenta nebo zaměstnance MUP. Na skupinové lekce je pak nutné se včas registrovat na stránce www.worldclass.cz. Tento den budou mít účastníci možnost zakoupit roční členství v hodnotě 5 999,- Kč (pro srovnání, 7měsíční  členství momentálně World Class nabízí veřejnosti za 7000, - Kč). Studenti a zaměstnanci mají možnost uzavřít také členství na kratší dobu 1, 3 nebo 6 měsíců.

Kdo má tedy zájem pravidelně sportovat, a to na místě se skvělou dostupností, je Fitness World Class skvělá volba. Skupinové lekce zde vedou špičkoví instruktoři a nabídka těchto hodin je skutečně široká.